Shopping Cart


BEAT eRacing Team

Rij de gehele winter met ons mee in de virtuele werelden van Zwift. Van internationaal racen in de Zwift Racing League tot de eigen BEAT clubcompetitie. Ook zijn er wekelijks social rides en georganiseerde trainingen. Word Renner bij het BEAT eRacing Team voor je leukste fietswinter ooit!

Een winter vol activiteiten

Zwift Racing League - dinsdag


BEAT is in alle categorieën actief in de Zwift Racing League: een internationale competitie waarbij je in teams strijdt tegen andere teams. Sprinters, punchers en klimmers zijn allemaal nodig om uiteindelijk het klassement te winnen. 


Je komt in een team van je eigen niveau, krijgt een eigen communicatiekanaal en als een hecht collectief bereid je je voor op wekelijkse wedstrijden in het winterseizoen. 


ZRL trainingen - zondag & maandag


Elke zondagochtend en maandagavond kun je het parcours van de aankomende wedstrijd verkennen en samen de laatste tips & tricks doornemen. Ook als je zelf niet meedoet aan de ZRL ben je welkom om mee te fietsen!


Social Rides - woensdag


Even lekker die week doormidden zagen op de woensdagavond! Samen een rondje trappen terwijl de chatbox op volle toeren draait. Dankzij sticky functie blijft de groep altijd bij elkaar en is de rit dus voor elk niveau te doen. BEAT Clubcompetitie - donderdag


Een ouderwetse donderdagavondcompetitie met de club, maar dan online met collega-Renners van over de hele wereld! De races worden georganiseerd in verschillende series voor verschillende categorieën.


Alle actuele informatie en details over Zwift activiteiten vind je altijd in het Online Clubhuis. 

Zo kom je in het BEAT eRacing Team

Het BEAT eRacing Team staat open voor Renners met elke #amBEATie. 
Van meetrappen in social rides, tot beuken in de clubcompetitie of zelfs meedoen aan het WK.

Teken je contract

en word Renner

Meld je aan via het Online Clubhuis

Voeg jezelf toe aan de Koersradio (teamchat)

Word Renner bij het
BEAT eRacing Team

Word Renner bij het
BEAT eRacing Team